SVG de Mijnstreek > Over SVG

Over SVG

Kleine groepen, meer aandacht per persoon

Na de sluiting van het Sportfondsenbad in de afgelopen eeuw, heeft de vereniging bij de Lucaskliniek het huidige revalidatiecentrum Adelante in Hoensbroek een nieuw zwembad gevonden om haar leden een aangename voortzetting van bewegingsactiviteiten in het water te kunnen aanbieden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en volwassenen met een beperking die voor hun diploma willen gaan.

Het huidige leden aantal is 165. Hiervan zijn er 18 actief bezig voor de vereniging; het geven van zwemlessen, het toezicht houden aan het bad, als medewerker aan de kassa of als bestuurslid. Ons bestuur bestaat uit 5 leden die met veel inzet bezig zijn met het reilen en zeilen van de vereniging. Los van hun functie als bestuurslid, zijn zij ook actief bezig in het bad samen met onze andere vrijwilligers.

SVG de Mijnstreek

Over ons

SVG de Mijnstreek is opgericht in 1965 door oud-mijnwerkers en was bedoeld om mijnwerkers die gehandicapt waren geraakt door ongeval of anders, toch te laten bewegen. Oorspronkelijke thuisbasis was dan ook het Sportfondsenbad in Heerlen.

Waarom SVG?

0
Leden
0%
Aanbevolen
0%
Slagingspercentage
Prijzen

Onze prijzen zijn gewoon duidelijk!

Contributie
Zwemles
Zwemles ; € 180,00 per kwartaal
Diploma  ; €    15,00
Losse les ; €    15,00
Losse prijzen
Locatie

Onze faciliteiten en locatie

Adelante

We willen onze leden en gasten zo goed mogelijk van dienst zijn. Onze keuze is dan ook gevallen op het zwembad van het Adelante complex te Hoensbroek. Hier kunnen wij ervoor zorgen dat onze leden en gasten zich welkom en thuis voelen.

Het Zwembad

Wij hebben beschikking over 2 baden. Waarvan 1 uitgerust is met een stoeltjeslift en verstelbare bodem. De kleedruimtes zijn gescheiden, waarin u de mogelijkheid heeft om in de groepsruimte of de gesloten ruimtes om te kleden..

Het Restaurant

Tijdens de les iets drinken, of gezellig achteraf iets nuttigen ? Adelante heet u van harte welkom in het restaurant, gelegen bij de hoofdingang.

Samenwerkingen en Sponsors

Hello.